Yrityksemme

SOS Realisointikeskus ostaa tavaraeriä ja kokonaisia konkurssipesiä. Tuotteet myydään verkossa toimivilla kauppapaikoilla kuten Huutokaupat.comHuuto.net ja Tori.fi

Toiminta-ajatuksenamme on auttaa yrityksiä kun tarve realisoida yksittäisiä tavaraeriä tai koko omaisuus nopeasti on akuutti. Tilanne syntyy useimmiten kun toimitiloja kunnostetaan, yritys muuttaa tai on lopettamassa toimintaansa. Olemme apuna myös silloin, kun yrityksen taloudellinen tilanne on tilapäisesti heikentynyt tai se on haettu konkurssiin.

SOS Realisointikeskus auttaa toiminnallaan myös kuluttajia ja pienyrityksiä tuomalla ostettavaksi laajan valikoiman tuotteita erittäin edullisesti.

Ympäristöarvot ja luontomme hyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Toimintamallimme tukeekin vahvasti kiertotaloutta. SOS Realisointikeskus huolehtii siitä, että myytäväksi kelpaavat tuotteet päätyvät aktiiviseen käyttöön - sen sijaan että ne odottaisivat varastossa yhdyskuntajätteeksi päätymistä. Myytäväksi kelpaamattomat muovit, metallit, lasit ja elektroniikkalaitteet lajittelemme asianmukaisesti kierrätykseen - kodin tekstiilit ja vaatteet lahjoitamme hyväntekeväisyyteen.

Pyrimme luotettavana ja kokonaisvaltaisena kumppanina tarjoamaan asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme Suomen parasta realisointipalvelua.